Had z ráje

Had z ráje

Anotace: ...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Když se vysvléká svůdná jak had z ráje,
nemá sílu lhát.
Pouze černá svíce zůstala v místností plát,
její nářek zdá se jak sténání saně z báje.

Do číše liješ ji víno - pravdu ukrytou,
s úsměvem baziliška hledáš skulinu v její duši.
Úlisným tónem ji říkáš jak jí to sluší,
s tou svou naivitou do srdce vrytou.

Stále bláhová netuší, že dnes její oči vyhasnou,
že dnes večer pod tíhou lásky utichne na věčný čas.
Netuší, že z jejího milého stane se zákeřný ďas,
však užívá si slast - aspoň dočasnou.
Autor Satha, 08.06.2009
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Kubino 2, Kapka, mamina, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseňka.

08.06.2009 15:22:00 | Psavec

Nápadité dílko

08.06.2009 10:39:00 | Kubino 2

Ztakové slasti mrazí...

08.06.2009 10:03:00 | Kapka

promiň - z takové.

08.06.2009 10:03:00 | Kapka

...zvláštní pocit za ST

08.06.2009 09:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí