ATOM

ATOM

Anotace: ... bez komentáře

Poslední záblesk
pak zvedl se prach
bylo to rychlé
a žádný strach.

Poslední pohled
byl pro všechny společný
pro chudý, bohatý,
zbabělý, statečný.

Zmizelo slunce
hvězdy i obloha
stálo to za to
hádat se o boha.

Teď už je pozdě
učit se z chyb
když poslední pohled
byl obrovský hřib.

Mrtví jsou lidi
a mrtvá jsou zvířata
ze stromů zůstala
jen holá košťata.

Domy se zhroutily
už nebudou jiný
na zbylých zdech
z nás zůstaly stíny.

Kdo za to může
co změní se na tom
když všude zavládnul
rozbitý ATOM!!!
Autor tuleby, 24.10.2004
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí