Kousek ze mě (Země?)

Kousek ze mě (Země?)

Anotace: Po dlouhém rozjímání zase s troškou do mlýna. Ale náhodou celou dobu mám rozepsáno "čtvero ročních období". Fakt! :-)

Nahoru a dolů jak na tobogánu
Probouzíš se v noci, usínáš až k ránu
Nevnímáš, neslyšíš
Nepoznáš zradu

Deštěm proti větru
S myšlenkami v splavu
Lapen bez okolků
nebráníš se pádu

Jsi tady někde,v koutku mé duše
vnímajíc suše
dějiny lidstva
životem kluše . . . . .(vichřice, potopa?)
Autor ReLaXáToR, 08.06.2009
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: JA.RO., Zasr. romantik, Tacca, Mbonita, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí