Macecha

Macecha

Anotace: .....Macecha, matička, ze dna sil.....

Matičko má milá,
zač?
snad jsem jako dítě nezlobila..

Pověz mi matičko,
co jsem provedla,
že jsem se maličko,
ba skoro,
do hrobu proklela.

Myslíš si,
že bude někdy lépe?

"Ano, ale vy na světě již nebudete."

My? Snad mne jen nemáš ráda?
Přec jsem to já,
komu ukazuješ bledá záda.

"Je vás víc,
neukazujte se mi
už nikdy víc!"

Ach matičko,
zač,
nech je jít,
můj si vem slzný plášť.

Pověz mi matičko,
proč jsi tak zlá?

"Jsi stvořením jiným holčičko,
jsi hříčkou zla."
Autor Stepbystep, 08.06.2009
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta Hl., Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá...*:)

05.06.2011 09:10:00 | PIPSQUEAK

povídej, prosím

08.06.2009 22:02:00 | Petbab

řekni

08.06.2009 16:13:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí