Životopis

Životopis

Anotace: ...

Trochu se stydím
za svůj životopis...
Neboť tam nejde napsat:
PAMÁTNÝ OKAMŽIK DUŠE
na zelenou ceduli se státním znakem...

Trochu se stydím,
že neumím psát a zpívat
a tiše šeptajíc na kameni
Viktorčinu píseň
kreslím tam křídou klikyháky...

Trochu se stydím...
Že jsem ten životopis
neměla odvahu napsat opravdově...
Autor voedor, 08.06.2009
Přečteno 252x
Tipy 17
Poslední tipující: Zefi, Tanzania, Zpátky, labuť, Tacca, ziriant, enigman, Psavec, Mbonita, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí