já jako míč?

já jako míč?

Anotace: no

Sbírka: Ptačí mix basně

nebaví mě žít
když nemám ským být
ty zlá osobo
nechmě jít
já nejsem žádný míč
hopky sem hopky tam jsem jenom sám/a
co ještě stihnout mám?
mnoho věcí pokterých toužím
a jak když tobě sloužím?
Autor siminak, 08.06.2009
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí