Sebeklam

Sebeklam

Anotace: ...

Říkám ti slova útěchy a naděje,
zvláštní on už mě nebolí,
a i když nepřítomen se mnou je,
necháme lidi ať blábolí.
Víš, sestro, v lásce není radno,
však nenechej ji padnout na dno.
Kde z trní růže vykvétá i uvadá,
kde slavík náhle ztratil hlas,
za lásku není žádná náhrada,
tak zavři oči, ztichni, zhas.
Autor Inge, 08.06.2009
Přečteno 198x
Tipy 8
Poslední tipující: losscar, Ik, labuť, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná, cítím z ní zklamání, které Tě bolí.

12.06.2009 16:48:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí