Lásky pravé

Lásky pravé

Anotace: Bla bla bla

Prý snad každý
na týto zemi
(Co je na tom pravdy
nikdo neví)

No, vraťme se k problému
co mou hlavu dusí.
Je mi jasné samozřejmě
-každý člověk lásku zkusí..

Však lidi kolem povídali
že každý druhou půlku má
Sakra kde to vyzvěděli
jak mám teďka klidně spát!

Klepe srdce pro několik
jak mám poznat, kdo je ON?
Prosím lidé, nepleťte si hlavy
pak je z lásky velký shon..

Jestli však na někoho
s kým já strávím celý život
snad-li někdy narazím
Věřte všichni! Mladí, staří..
s tou myšlenkou k vám vyrazím!

Však zatím nikdo ať nevěří
těmto hloupým, vžitým bludům
S láskou ať si zaláteří
"koho chci tak s tím i budu"!

...Stejně lásky pravé
někončí vždy zdravě...
Autor Thesssinka, 08.06.2009
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Radek.oslov.Šafárik, kikis, lexus, Juraj Hrom, Chancer, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pán podemnou mi to ukous... času máme ještě hafo:)

29.06.2009 22:57:00 | kikis

Kdo hledá najde..a nemusí to být hned. Já s tím třeba vůbec nepospíchám :-)

08.06.2009 22:09:00 | Chancer

Věčný spor srdce a rozumu...

08.06.2009 19:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí