Štěstí

Štěstí

Anotace: ddd

Co je to štěstí?
Je to vše co člověk potřebuje.
Les,pes,skály, nekonečný vesmír,
blízký člověk.
Člověk si to neuvědomuje ale
vše co chce, má kolem sebe.
Je to jeho veliké bohatství.
Autor Tajuplný, 08.06.2009
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí