Přání k 18 narozeninám

Přání k 18 narozeninám

Anotace: ...

Když si byla malá,
s panenkou sis hrála,
o životě nevědělas nic,
snad čekalas že přijde princ,
neříkáš už ani ham,
první lásky jsou ty tam,
mělas bezva kamarády,
vědělas že maj tě rádi.
Dnes slavíš své 18 narozeniny,
a to je co říct.
Co přát ti dál?
Jen života se neboj a žij dál.
Autor Tajuplný, 08.06.2009
Přečteno 2025x
Tipy 2
Poslední tipující: Toxic Freesia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí