Misanthropia light

Misanthropia light

Anotace: Po ulicích tu a tam zrůdy, co nesou se jak pávi. Proč se lidem někdy rodí volové a krávy?

Kráva se z okna vyklání.
Moje prsty sevřely osudy.
Vynáším soud nad soudy.
Hřeším a vynechám pokání.

Chtěla jsi mě provést světem.
Nikam nejdu.
A když už, tak s kulometem.

Čekají, číhají na tvůj klín.
Slabost po slabosti čichají vlastnost po vlastnosti.
Jejich řeka, zloba a splýn.

Už se nikdy nevrátíš.
Přes mrtvoly a hříšná těla. Jak jsi se tam měla?
Říkáš: "Se sluncem vše uvidíš."
Je tu úsvit. Moje tvář však ještě více potemněla.
Autor Stagger Lee, 08.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí