Bolí

Bolí

Zapadlá tvář v povadlých slunečnicích
barevná duha a skvrny vzpomínek na našich lících
zlámané stonky lučních květin a sluneční pláně
v odrazech žijících
Přetrhané city spletené pavučinou
myšlenky na lásku jež rázem hynou
Vzkazy v oblacích mizí ve zracích
bloudících v dlaních z cest
neobjevených životních měst
kdy bez optání ztraceno jest
každé naše přání
o kterém nemá leckdo ani zdání.
Tajemný vůz v blyštících dálkách
mapa stop ztrácí se v nedohlednu
jak kdyby ztratil se smysl
z provoněných polí
život je prý krásný
i když často jeho rány bolí.
Autor padající do neznáma, 08.06.2009
Přečteno 239x
Tipy 11
Poslední tipující: Ladí, bejbyyyy, Psavec, Bíša, Lea Aura, Petbab, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noční let, hned teď, za básní, někam odlétá, proč mizí? ještě ji vidím

08.06.2009 22:55:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí