Herečka

Herečka

Anotace: trochu krutá alee je to tak..

Dívám se dívám z jeviště
jak rychle plní se hlediště.
Zase budu hrát co nejsem.
Hledám sebe tak kde jsem?
Tak čím jsem dnes?

Jen žádnej stres.
A všude to napětí.
To do hry mě zasvětí.

Až teprve na konci...
Divám jak baví se pitomci.
Vídáte mě v televizi.
Kde pojíte si vlastní vizi.

Vám to nevadí.
Vás podle seriálu neřadí.
Charakter píše mi scénárista.
Dost přestanu být realista.
Autor mexx, 08.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Pythonissa__, losscar, NikitaNikaT., Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímnost nade vše!!! -ST-

12.06.2009 22:00:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí