Zavři oči

Zavři oči

Anotace: a co uvidíš, je tvoje

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

"Zavři oči
a to, co uvidíš,
je tvoje."

Tak fajn a co tím sakra získám?
Ostří potříštěné rudýma slzama mých přání?
Tak špatně, tak špatně se odvaha shání,
marně, marně si po ní stýskám.

I mé slzy zkameněly, postavím si alespoň opevnění.
Své srdce obeženu hradbami lhostejnosti,
přes které nepustím ani kapku lásky ba ani kapku zlosti.
Solím si svou duši trpkými svědky žalu... do samého rozednění.
Autor Satha, 09.06.2009
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí