záchvěv rozumu?...

záchvěv rozumu?...

Anotace: ale kdeže...

mnoho jsem prožil
v tomhle kabaretu
ale
někdy sám sebe přistihnu
že si nemyslím všechno
čemu bych nejraději věřil....

rozbaluju

balíček nevědomostí...

míchám...

rozdávám...

a blafuju...

páč v rukou mám
jen pár maniaků
zvláštních skutečností
a několik fanatiček
podivuhodných myšlenek...

páže
v oblacích smíchu
pod režimem inkvizice
bloudící
na mapě inteligence
vykopnuté
otevřenými dveřmi
za zdi vesmíru....

flek!

riskující
poznání staveb
domků z karet
ušitých horkou jehlou
na míru....
Autor enigman, 09.06.2009
Přečteno 290x
Tipy 55
Poslední tipující: spare, Churry, Ctěný pán, Tanzania, fab four, Indigo, Kapka, jita.1965, voedor, střelkyně1, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak Ty si umíš pohrát se slovy!ST

12.06.2009 13:59:00 | Tanzania

dobrý ST

10.06.2009 06:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

dokud se aspon chveje, je to v poradku:)

09.06.2009 19:40:00 | Dota Slunská

Jo všechno je jeden velkej kabaret a ty domky z karet, to taky sedí!

09.06.2009 17:08:00 | Kubino 2

Mapa inteligence? To mi připomíná Ministersvo rozumu:D

09.06.2009 15:56:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí