Děkuju

Děkuju

Anotace: :)

Děkuju, že jsi byl tady
Děkuju, že jsi mi pomáhal
Děkuju, žes dával mi rady
Děkuju, žes přes noc zůstával

Neuměla jsem sama usínat
Neuměla jsem usnout s bolestí
Tys musel v náruči mě kolíbat
Nechápala jsem, proč se mi život mstí

Děkuju, že jsi mě držel za ruce
Večer si mě uspával
Pomalu slepoval mi srdce
Když ráno si se mnou vstával

Děkuju, za tvoje rámě
Na které dopadyly moje slzy
Děkuju, žes vydržel ten pohled na mě
Děkuju, že říkal jsi:!"Tak už neplač,Zuzi!"

Stačil jeden telefonát
A ty si stál u dveří
Přijel si mě utěšovat
Když myslela jsem, že už na lásku nevěřím

Teď já tady budu čekat
Až ty budeš v úzkých, ráda Ti to oplatím
Na pomoc Ti budu spěchat
Snad naše přátelství nikdy neztratím

Za to všechno Ti chci poděkovat,hlídal si moje sny
Jsem ráda, že jsme to nezkazili
Třeba si jednou řekneme:"Tak jsme na sebe zase zbyli."
Prostě děkuju, že jsi...
Autor Gudula, 09.06.2009
Přečteno 244x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Psavec, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, Markéta Hl., al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí