Přání

Přání

Anotace: jedno :-)

Jedna lavice,
ve třídě stojí,
každý se jí velmi bojí

Od rána se
smíchy třese,
jedna noha
už se klepe

Ani k tomu
nic potřeba není,
když je čemu
tak se smějí

Někdy tam
však klid zavládne,
a lavice se
do snů propadne

Věřím,
že se nic nezmění,
a do lavice zase
se znovu posadí

Stejné uskupení,
stejná dvojice,
to bych si přála,
teď ze všeho nejvíce
Autor Lenullinka, 09.06.2009
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Mbonita, WAYWARD, padající do neznáma, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí