Příteli

Příteli

Anotace: nejlepčímu.....

Jen díky tobě věřím v anděly
kýčovitá fráze z písničky.
Ne ty se svatozáří ani s křídly
ani ty co nosej bílý šatičky.
V ty co ukážou ti cestu,
když nevíš kudy jít.
Co ukážou tě světu,
když nevíš kde odvahu vzít.

Slyšíš ten andělskej šepot?
Ani ty ani já nezasloužíme si křídla.
Ozařuješ můj život
jak tmavou ulici pouliční světla.
Víš, mám tě moc ráda
tys mi pořádně nikdy neublížila.
Svatá zář svítí ti na záda
bez tebe, už bych nevěřila.

Nechci ztratit to co máme,
mazi našima srdcema zámek bez klíčů.
Až přídou děti a možná se i vdáme :-)
nezapomeň na přání spáčů.
Nevzbudit se ze snů
co nám nikdo nevezme.
Andělská záře-světlo dnů
spolu představy o normálnosti...
...pohřbíme
Autor Striptérka, 09.06.2009
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí