Večerní záchvat

Večerní záchvat

Anotace: Snad to i k něčemu vypadá...

Až do kupé zavítá mi štiplístek
a oznámí mi že stojíme v konečný,
podám mu z peněženky trojlístek,
a řeknu mu že tenhle je zpáteční,

až berňák přijde dojíst zbytky,
uvařím co mám, trochu to připeču,
oblohou psa, trencle, suchý kytky,
však vzpomíku na Tebe, tu zatluču!

Autor pTk, 09.06.2009
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, sestra-konec, chroust17, WAYWARD, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý,tenhle styl mám ráda.

09.06.2009 21:31:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí