.......vidím, víly života...

.......vidím, víly života...

Anotace: šťastněho....

Viděl jsem tančit víly v lese,
jak ladnost s nimi zlehka se nese,
dokonalá souhra kroků,
vlnění svůdných boků,
připomíná myšlenku,
plující kolem hlavy.
Sešlapaný les,
plny trávy,
zelená se v mlžném oparu,
listí stromů skládá operu,
a já v mysli zastřené chvíli,
hledím na ty víly,
jež zrození krásy jsou,
jako myšlenka v srdci na druhou.
Kruté chvíle nastanou,
až víly šťastného života,
tancovat přestanou.
Autor Martin Flídr, 09.06.2009
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí