Lásce

Lásce

Anotace: jedna z jednodušších

Za svou láskou šel,
hledal paní ztracenou,
přeci jen našel
v lidském těle zamčenou.

Jen s ní a navždy býti chtěl,
nastolit ty staré časy,
jen chvíli s ní však býti směl.

Když cuchal její krátké vlasy,
hlubké oči její zkoumal,
na nic jiného nemyslel,
jen po krásném těle bloumal.
Autor Narrion, 10.06.2009
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí