Kostlivení

Kostlivení

Anotace: jak to na vás bude působit ? nevím...srandovní nebo strašidelná ? posuďte sami

Kostra to je sestra kostlivce,
je to hora kostí směsice.
Kosti chřestí velice
a jsou bílé jako světlo měsíce.

Když vyleze ze starého hrobu,
všichni křičí: "Probůh !
Už je tady, už se hrabe z hrobu !
Zachraň se, kdo můžeš v tuhle noční dobu."

Temná noční tma je kolem,
lidi spěchaj honem honem.
Utíkají dolů polem
a zakopávaj při tom o zem.

Pryč z toho divného hřbitova,
rychle do domu Kristova.
Tam na nás nemůže ta hrůzná postava,
co klape chrupem a zem na ní zůstává.

Jo lidi neměli jste vyvolávat duchy,
nikdo neměl ani tuchy,
když ze země ozvalo se buchy buchy
a vy jste mohli umřít strachy.
Autor Le ver luisant, 10.06.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kakal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí