Meeting

Meeting

Anotace: Kdysi se mluvit nesmělo...ALE JÁ MŮŽU!!!!

Přistupte blíže, přistupte směle!
A nebojte se říci, co vám vadí.
Je čas tady někoho kopnout do prdele.
Toho, co jste mívali tak rádi.

Ze psíka s papíry stala se hyena.
Čím to, že mlčíte, občané?
Dávaly křídla, dnes podráží kolena.
Dějiny, co nejsou zapsané.

Jasně, že všechno je v naprostém pořádku!
Co bylo, bylo, dnes je to prý jiné.
Namísto pravdy nám vyprávěj pohádku!
Co nemusí, na světlo nevyplyne.

Očička prasečí z papíru čumí.
Zámky se změnily na vily.
Dělají ostudu, to nejlíp umí!
Vedeme s IQ gorily.

Přistupte blíže, bez bázně a ostychu!
Svolejte všechny slepice!
Něco ti pomalu stéká po břichu
Tvá nejapnost nezná hranice.

Přistupte blíže, dámy a pánové.
Shlédněte dnešní představení!
Vezmem vám lístky a nedáme na nové
To však už naše starost není.

Odhalte tajemství našeho šapitó
Zdarma je všechno,i když jenom na chvíli .
Jestli však máte už dodna vypito.
Zaplaťe, nevím, že bychom se zdravili.

Vítejte přátelé, kupte si odpustky!
Rádi vám nalijem do kafe brom.
Jsme totiž prohnilí, úúúplně na kůstky.
Tady vás neznáme, táhnite dom!

Teď už je po srandě, co tady chcete?
Vy jste nám dokonce něco dali?
Co je však hlavní? Neuhádnete!
Že jsme si ZASE nahrabali!
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 10.06.2009
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: Roger, Radek.oslov.Šafárik, Le ver luisant, bejbyyyy, WAYWARD, al-pacino, Chancer, myší královna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle bylo teda neco... docela jsem se u toho nasmál a mělo to i myšlenku... opravdu dobré.. Máš u mě jedno malé bezvýznamné plus. :)

29.08.2009 18:41:00 | Roger

...je to ST a neodmlouvat

11.06.2009 06:42:00 | WAYWARD

Mluv, křič dokud můžeš ;-)
Že jim z toho hrabání ruce neupadnou..

10.06.2009 21:31:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí