7. června

7. června

Anotace: ..

můj svět není jen halucinace
mraky vidíme všichni stejné

/a možná ne/

rozdílný pohled na umění
a naše prázdný šance

prokřehlé prsty a
snaživé úsměvy

/jenže jedním úsměvem
nic nezachráníš.../

vždycky si necháváme
prostor na útěk

/protože/

nebe jednou spadne
co uvidíme pak?

/na kterou hvězdu budeš potom ukazovat?/

chci mít jistotu
že v tu chvíli
budeš se mnou

/a místo toho mám jen
prázdný kelímek od kafe
a tvojí chuť na jazyku

jistota nikdy nebude stát
při mně/

já ji taky opustila
když potřebovala
Autor Layla., 10.06.2009
Přečteno 320x
Tipy 15
Poslední tipující: Alfííík, Bíša, Fighting Dreamer, Me and you and all the others, Psavec, 6thSun, labuť, WAYWARD, Petbab, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí