Nostalgie

Nostalgie

Anotace: :)

Lehce jsem se zasnila
Do dálky hledím
Ze sklenky vína jsem upila
Na co myslet mám nevím...

Na duši je mi hezky
Pohled na západ slunce,zdá se kýč
I přesto je moc hezký
Než naděješ se,tak je pryč

Sedím tu klidně stále
Cigaretu si zapálím
Usnula bych málem
Když pozoruji stoupající dým

Jak bych mohla zastavit čas?
Uchovat kouzlo okamžiku
Prožívat ho zas a zas
Vždyť celý život je pryč v mžiku

Nikdy nezapomenu na tuhle chvíli
Na tu vůni vzduchu
Takhle já načerpávám síly
Těď si představím,jak blížím se k tvému uchu

A potichu zašeptám:
Už mě nikdy neopouštěj
Chvíle nostalgie je ten tam
Mou ruku ze své nepouštěj

Tvůj úsměv je jako z obrázku
Když přitáhneš si mě dlaní
Tahle noc je stvořena pro lásku
A já jsem tady sama na ní...
Autor Gudula, 11.06.2009
Přečteno 233x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, Kapka, Psavec, nejsembásník, destovecka, WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná...

18.06.2009 10:43:00 | Kapka

Kapku nostalgické, ale hezké.

11.06.2009 13:13:00 | Psavec

...je to pěkná nostalgie...přichází a odchází,tak jako láska k oltáři,dojde a pak překáží,je to život jak ve snáři...časem zjistíme co život obnáší a hlavně,
nostalgii přináší...a čas plyne

11.06.2009 10:43:00 | WAYWARD

Zavoněla nostalgií...

11.06.2009 09:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí