Vzdálená láska

Vzdálená láska

Anotace: Touha

Má lásko jsi tak vzdálená
kde jsi kam jsi se schovala
má touha je tak šílená
a duše zoufalá.

Už neslyším tvůj sladký hlas
nepatřím na tvou krásu
nevidím vlát tvůj tmavý vlas
tvou tvář v níž tolik jasu.

V ní však též mnoho smutku je
jejž osud v krásu vepsal
možná i trochu naděje
pro níž jsem noci nespal.

Teď nespím řadu nocí zas
kde jsi já nemám zdání
jen opět chtěl bych spatřit jas
těšit se ze setkání.
Autor Skalsky Pavel, 11.06.2009
Přečteno 289x
Tipy 16
Poslední tipující: Markéta Hl., Churry, padající do neznáma, Květka Š., Severka, Psavec, Nút, WAYWARD, nejsembásník, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky moc pěkná

21.06.2009 21:51:00 | Markéta Hl.

...to je úplně jiná liga, než psát o smrti - gratuluji*

11.06.2009 19:38:00 | rybí prdy

a možná je blíž
než víš

moc krásná :o)

11.06.2009 13:04:00 | Nút

s láskou ... má svět naději..tak nevěš hlavu...

11.06.2009 12:42:00 | nejsembásník

Však určitě ji potkáš zas.

11.06.2009 12:27:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí