Velikonoční říkání

Velikonoční říkání

Anotace: Vím, že od velikonoc uběhlo hodně času, ale tohle mi tak nějak zůstalo neposlané

Sbírka: Říkánky

VELIKONOČNÍ ŘÍKÁNÍ

Kropenatá slepičko,
snes mi jedno vajíčko,
já ho hezky nabarvím,
na koledu vyzdobím,
a až chlapci přijdou k nám,
vajíčko jim ráda dám.

Už je tady velká noc
koledy bych chtěl mít moc.
Namaluj mi vajíčko,
moje zlatá holčičko.
Dej mi ještě mašli,
aby mě pak našli
Vajíčko si s chutí sním,
pak tě za to pomladím.
Autor cekelina, 11.06.2009
Přečteno 610x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí