Víkend !!!!!!!!

Víkend !!!!!!!!

Anotace: Jak se mnozí z nás někdy zbavují týdenního stereotypu.?Mám to rád.....................

Dnešní noc alkoholem zavání,!
hříchy noci,smutky zahání.!
Dost už nástrah,dost už strachu,
sklenka dnes zabrání duše Tvé krachu!

Už je třeba všednost spláchnout
a s cigárem v baru dáchnout!
Staré časy,!smích a dravost!
Souhlasíš?Dáme tomu zadost!
Chci zas cítit svobodu,
chci být mimo realitu!
Smluvíme si dohodu,
opustíme svou malou ulitu................!
Autor sestra-konec, 11.06.2009
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neříkam nikdy né
snadno se to přežené
a pak hesky v osamnění
vracíme světu
krásný chvilky
a polibky holky
co nepotkame
protožeme nechceme
trošku mně inspirovala ta tvá basnička,je pěkná

27.06.2009 13:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

V 18ti to šlo samo:)

24.06.2009 18:51:00 | 6thSun

...ty !!! bych vynechal!

17.06.2009 23:17:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí