Svobodná křídla

Svobodná křídla

Anotace: uletěl mi po sedmi letech, je mi smutno :(

Dal sis svobodu,
netušila jsem kolik odvahy je v křídlech
Nechal jsi prázdnou klec a hromádku pírek

A mně slzy do očí
vehnal vítr, jak jsem tě hledala v zahradách
toulavý vzpomínky, smutek že mou láskou pohrdáš

Doufám že létáš
volně a šťastně, nejlépe s hejnem zatoulaných ptáků
přeju ti potravu, hodné lidi, slunečné nebe bez mraků

Vrať se mi zpátky
a já tě naučím volně létat aniž by ses ztrácel
vím že se nevrátíš, posuď zda má cenu aby ses vracel

(chybíš mi hrozně moc modrej anduláčku)
Autor eery, 11.06.2009
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, Tygropes, WAYWARD, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, tím smutnější, že nemá šanci přežít.

11.06.2009 23:39:00 | Psavec

...st...

11.06.2009 21:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí