Kvůli tobě

Kvůli tobě

Anotace: nějak mi to přestalo myslet. a asi je to znát.

Kvůli tobě pláču
Kvůli tobě mi stárne a hrubne hlas
Plody tvých očí ochutnávám
když tě opouštím

Kvůli tobě žiju
Kvůli tobě a tvým vzdechům mi taje srdce
A to tvoje buší

Kvůli tobě dýchám
Kvůli tobě fouká vítr kolem mých plic
Jako ty - někdy vánek a jindy vyvrací stromy

Kvůli tobě bych umřel
Autor Bůchví..., 11.06.2009
Přečteno 245x
Tipy 11
Poslední tipující: yourqueen, Alasea, Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí