...Momentka z fantazie...

...Momentka z fantazie...

Anotace: ....

V jednom okamžiku,
jsem viděl,
u své pravice,
periferním viděním,
jako na bělavém triku,
s černým nápisem
když se styděl,
při svojí námitce,
zastřeného vidění,
zlého vědění,
pýchy marnivé,
lživého svědomí,
kdy falešně řekl stůj,
já jsem přítel tvůj.
Autor Martin Flídr, 11.06.2009
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., padající do neznáma, Aurora., Bíša, Butterfly-effect
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí