Nevydařený pocit

Nevydařený pocit

Anotace: Podotýkám, že tento pocit nepřetrvává pořád, přehnal se černý mráček a už je fuč :-)Uff....stírám pot z čela

Cítím se jako vidlemi vyšoupnuta
na hromadu
hnoje.

Sice jsem nahoře a dělám kinga,
ale všichni se mi smějí.

Vezu si domů kytičku,
a i když krásně voní,
útěcha
nepřichází.

Všechno si moc beru,
jsem prostě psycho případ.

Utíkám před svým stínem.

Jsem jako osel běžící za mrkvičkou.
Nekonečně dlouhá trať plná omylů,
drobných radostí, nečekaných úzkostí,

až se celá klepu.

Nejradši bych si rozvázala hruď
a začala smysluplně mluvit.

však víte, jak je to důležité....

Děkuji těm, kteří při mě stojí.
Autor jerabina, 12.06.2009
Přečteno 228x
Tipy 8
Poslední tipující: vapiti, devcatko z jetele, Bíša, Psavec, ziriant, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stojím při Tobě.

15.06.2009 09:34:00 | devcatko z jetele

Ještě že už je pocit pryč. Báseň skvělá;)

12.06.2009 10:04:00 | ziriant

...zajímavé

12.06.2009 00:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí