Golem

Golem

Anotace: Vyznání

Já jsem Tvůj Golem
a Ty jsi můj šém

pro bytost uplácanou z hliny
jsi život a lék na všechny splíny

jsi krásná uvnitř i zvenčí
i když osud naše pouto ztenčí

já stále budu čekat
zahalen v plédu vzpomínek

až odkudsi zjeví se malý kamínek
a dá mi život místo vzpomínek

já jsem Tvůj Golem
a Ty jsi můj šém

bez Tebe jsem jen hromádka hlíny
co brzy v prach se promění

já jsem Tvůj Golem

navždy

Táta
Autor Kara Lee Exl, 12.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, enigman, Meriel, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej mezi námi. :o)

12.06.2009 08:37:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí