Když básníka napadne

Když básníka napadne

Anotace: ****

O čem ve svých básních básník básní?
Toť otázkou inspirace vlastní
do které se básník zasní

Záleží na mnoha vnějších vlivech
zda nebe pláče a nebo po něm slunce skáče
po kolika ráčí býti pivech

Jako vždy dodržuje svoje zásady
nelze opominout sílu hněvu radosti
báseň vždy odvíjí se podle nálady
přece každý má své starosti

Tenká jako vlásek
bývá nejskvělejší myšlenka
jako ptačí hlásek
zpívaj po papíru písmenka

Papír básnikovo divadlo
básník herec improvizátor
hraje co ho právě napadlo
Autor Faust88, 12.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

|:-)}
Dobrý básník napíše báseň, jen když má nápad, inspiraci;
veršotepec píše i tehdy, když ho nic nenapadá...
Anebo je to jinak?

18.08.2009 11:24:00 | Špáďa

...tak to nějak je :)

12.06.2009 09:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí