Mlha

Mlha

Anotace: Vždy když jdeme k cíli tak vždy existuje někdo kdo nás doprovází.

Sbírka: Naděje

Skrz mlhu pozoruje
zoufalé činy stínů se dostat dál,
dál od svého osodu,
ale jemu neuniknou.

Zastavily se?
Ne,jen čekají.
Přemýšlí, zda se dostaly daleko
tak,aby byli v bezpečí.

Slyší tlukot jejich srdce,
na jeho rytmus by mohl tančit.
ale on vyčká.Jiště bude mít
lepší příležitost.

Přepadla je samota,
zužuje jejich mysl,
a vtírá se do jejich duše,
co bude dál?

Nemohou se na sebe ani podívat,
slyší jak si vítr hraje s listím,
a na pravo od nich něco velmi slabě dýchá.
Mrazí jim v zádech.Nadechnou se ...

A před sebou uvidí velikánské jantarové oko,
pozorujíc jejich zmatené pohledy.
Strnule hledí,nemohou se ani nadechnout.
Našly ho? Je to on?

Mlha pomalu odpadá,
a oni před sebou uvidí toho jenž tak dlouho hledaly.
Jarní paprsky se dostávájí skrz stromy a les ožívá,
jen ten koho hledaly,zkameněl.
Autor padlý anděl, 12.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, Bíša, ziriant, bejbyyyy, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Aurora., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí