vám,zamilovaním..píšem

vám,zamilovaním..píšem

Anotace: napísane odborne :D :D :D :D

v srdci stojí napísané,
je to trochu napínavé,
počúvajte pozorne,
poviem vám to odborne,
láska šípy strieľa z kuše,
tajne vchádza k nám do duše,
žije v nás už stáročia,
vraj láska je aj náročná..

ale berte ju a rozdávajte,
dávajte a prijímajte,
láska všetko v krásu zmení,
roztaje aj zmrzlé steny,
žijte v láske,žijte v mieri,
amor lásky šipom streli,
možno dnes aj vás,
vás bez lásky krás.

ale ak lásky svoje dávno máte,
tak šťastie sveta prajem vám,
nech táto veta svetom prelieta,
a nikto nikdy nieje sám.

píšem vám,vám,
zamilovaním..
Autor bejbyyyy, 12.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 14
Poslední tipující: Juraj Hrom, Bíša, Psavec, enigman, padlý anděl, Petbab, labutí.holka, maedison, Meriel, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je od Tebe milé.

12.06.2009 21:19:00 | Psavec

vážne začínam uvažovať že aj ja napíšem dajkú básenku.. :)

12.06.2009 17:30:00 | labutí.holka

Krásně napsane poselství,srdcem,duší.....s drobným steskem,ale i lehkou radosti...

12.06.2009 16:42:00 | hribecekdedecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí