posun

posun

Anotace: ...

Mlýnek mele
soudce a kat jedna tvář
ruce pod polštář
civím na strop
a na stropě velký drop
a drop otevřel zob
a něčím mě zalévá
nevím jestli je to hrob
nebo sladký mok
a dlouhé pauzy
zhovadilost
píšeš intimně
obtiskneš duši na papír
vrážíš si ruku do útrob
a vytáhneš sklenici s jahodami
tvá duše
tvé srdce
není zkažené, nehnije
dětské pusinky
otisk líček
fotky emocí
malé zpocené pyžamo
malý límeček
sklenice z kompotem,
není sladká
není hořká
je
Autor raďo, 12.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: BERYL.K, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Psavec, ziriant, labuť, Tacca, 6thSun, CorrimsonTom, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná, zrovna mi padla do nálady, velký SuperTip.

14.06.2009 10:01:00 | Kapka

...zajímavá...

12.06.2009 18:08:00 | labuť

Zajímavá spojení, to mám rád.

12.06.2009 17:57:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí