Jízdenka do Francie

Jízdenka do Francie

Anotace: prostě jenom další básnička :-)

Sbírka: Jízdenka do Francie

Mapa zmáčená slzami
už není cesty zpět
mnohokrát zprohýbaná jízdenka
jízdenka do Francie
svět na dosah ruky...
...ale smrt ještě blíž?

V ruce vstupenka z Eiffelovky
a v očích slané slzy
dál už jen vzpomínky
a v rozechvělých prstech
jízdenka do Francie
a co je vlastně svět?

Hádky, křik a slzy hněvu
v batohu jízdenka do Francie
na prkna, co jsou celý svět
a prostě jen nejsou prachy
na zpáteční jízdenku...

samota?
Autor Shark Princess, 12.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, Kapka, Házté, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí