obdivovatelská

obdivovatelská

Anotace: od srdce

Sbírka: sezónní výprodej

OBDIVOVATELSKÁ
Obdivuji tvoje vlasy,
hebké jsou jak mořské řasy.
Obdivuji tvoje oči,
dvě sluníčka v barvě moči.
Obdivuji tvoje tváře,
jak z Černobylu jde z nich záře.
Obdivuji tvoje ruce,
jak je meješ jednou v roce.
Obdivuji tvoje ňadra,
jako by už dávno zvadla.
Obdivuji tvoje boky,
obejít je trvá roky.
Obdivuji tvoje nožky,
chloupky jako u rohožky.
Obdivuji tvou vagínu,
ta se mi fakt líbí : )))
Autor madis, 12.06.2009
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak tahle je bezkonkurenční :D :D :D Super!

13.06.2009 09:26:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí