k narozeninám

k narozeninám

Anotace: k narozeninám

Sbírka: sezónní výprodej

celou noc jsem trnul strachy
co já ti dnes děvče dám,
na zlatý šperky nemám prachy,
ale teď už nápad mám

když jsem v práci rovnal lyže,
přemejšlel jsem trošičku,
tak pojď ke mně děvče blíže,
složil jsem ti básničku.

O tom jak jsem sháněl dárky,
po celý den dneska v práci,
chtěl jsem ti dát krůtí párky,
mají je dnes totiž v akci.


Pak jsem dostal skvělý nápad,
koupit někde růže rudý,
budeš mě snad ale chápat,
že jsem chlapec tůze chudý.

Snad postačí pusa krátká
a tahle kytka, jen se směj,
ta pusa bude krásně sladká,
takže slečno ... všechno nej :)
Autor madis, 12.06.2009
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za ty párky :D

13.06.2009 09:25:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí