Tma svítí

Tma svítí

Anotace: tak trochu o (životě) :)

Zazáří do tmy
jako výkřiky,
tvá slova štěstí,
slastné výstřiky.

Tma hraje barvami,
tělo trochu hoří,
už je to za námi,
sex bariéry boří.

Miláčku dnes ne,
dneska mne bolí hlava,
ruka zas klesne,
no co, i to se stává.

Tma svítí jako kometa
a já jsem jádro její,
co skrývá někdy roleta,
netuším beznadějí ...
Autor Obyčejný básník, 12.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: spare, floreciente, Bíša, labuť, ziriant, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Útržky reality...

13.06.2009 16:33:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí