V oblacích

V oblacích

Anotace: :)

Od dětství stoupáme k nebi
životem proběhnem rychle
potom se skláníme k zemi
život se vytratí, prchne.

Stoupá Tvá duše do oblak
mění se v krásný bílý mrak
obloha je Tvým domovem
jsi ve svém chrámu i s Bohem.

Věčnost je duší požitek
všeho tam bývá nadbytek
radost a láska v duších všech
neslyšíš nikde žádný vzdech.

Jednou se spolu shledáme
potkáme známé i neznámé
zvýšíme duchovní cíle
naleznem vše po čem sníme.
Autor Ďábel sám, 13.06.2009
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, al-pacino, Isquieasuus, Arret, isisleo, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celé pěkné.

09.04.2024 19:40:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí