Maska

Maska

Anotace: Ne každý jak vypadá tak takový je

Sbírka: Naděje

Myšlenky svírají tvoje pocity,
nevíš,nemůžeš se rozhodnout jak dál.
Svírá tě tak velký pocit viny,
že ho neudržíš ve vzpomínkách.

Vrať se zpátky a pohleď na tu zkázu,
to co jsi způsobil je nevratné.
Už se nikdy nevrátíš k tomu místu,
je teď temné a ztracené.

Ale kde, ve tvých vzpomínkách?
zamysli se.
Ne, je to tvoje srdce,
černé a bez emocí.

Srdce jenž se schovává pod maskou dobrosrdečnosti,
je děravé a zkažené pomstychtivostí.
Autor padlý anděl, 13.06.2009
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Hazentla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas tak špatný to s tím pravopisem není, ne?

15.06.2009 13:06:00 | Hazentla

Lidi, proboha, vzpamatujte se s tím pravopisem. To by jeden zvracel.

13.06.2009 11:18:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí