Upřímnou soustrast

Upřímnou soustrast

Anotace: … nikdy jsem to necítila tak upřímně… vždy to pro mě byla jen formální slova, která mi nešla ze rtů

Mé rty zašeptaly slova
Tvým smutkem
a stažené hrdlo
Tě chtělo obejmout
v těsnosti chápání

Jen chvilkami jsem nahlížela
do Tvé skelné ulice…

…poslední doteky rukou
dcery a táty
se prolínaly s těmi prvními,
kdy baculatost prstíčků
objímala jeho celý ukazováček…

Dlouhé, předlouhé umírání
člověka statečnosti a strachu
v Tvých dlaních,
které podpírala andělská křídla

Každá slza těch okamžiků
zářila svatostí
bezpodmínečné lásky

Ty měsíce
byly peklem bolesti
a darem od Boha
v Tobě, Ivuško

Jsi skromný drahokam lidství,
a já Ti děkuji,
že Tě smím znát…
Autor Levandule, 13.06.2009
Přečteno 555x
Tipy 27
Poslední tipující: hezule, al-pacino, G.P., Arret, Severka, Le ver luisant, Bíša, labuť, spare, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsala jsi silné verše a já moc dobře vím, co jsi v té chvíli cítila. Ta slova znamenají víc, než jen vyslovení... Jana

13.06.2009 19:52:00 | labuť

Jen tiše dávám ST.

13.06.2009 10:49:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí