čas od času a bez času

čas od času a bez času

Anotace: :) bla bla bla:) ...nevím ...jen tak:)

je královna v kruhu

časoprostoru..

Ručička dupe o poledni
jak dvanáct tunových slonů..

lituji ji

ona nespí,ona jen umírá...

je rozhovorem pro desítky milenců

přáním nedočkvavého

a nenávistí pro zklamaného...


nesejdě z očí
nesejde z mysli

nikdy....


je to skutek v každém principu života

tvoří ho

a my tvoříme principy...


stáváme se anděli bez křídel

při myšlence na ní,
při myšlence na čas...


ručičko v kruhu ...

ty jsi ta rozhodující

/pro mě i pro ní/

pro každého...
*************************
Autor Woski, 13.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, somewhere, 6thSun, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hurá, čtivo! Dobře napsané.

13.06.2009 11:15:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí