Easy Rider in my eyes

Easy Rider in my eyes

Anotace: ...Jackovi, Charlesovi...všem kdo mě vychovávali z papíru...

řeka pádí
ať si, běž třeba do moře
a kde vytékáš
tam já chci být
omýt se tvými vodami
nechat se unést z týhle cesty
zase o kus dál

vše co jsem chtěl
svoboda, dálka v očích
to je pryč, není
ať mě tvý vody spláchou
pryč z týhle cesty
zase o kus dál

jen utíkej bílá řeko
loukami, pouští, lesy
běž na západ k moři
a tam se vlij do všehomíra
vem mě s sebou
podemel mě z krajnice týhle cesty
zase o kus dál

řeka pádí
ať si, běž třeba do moře
a kde vytékáš
tam já chci být
omýt se tvými vodami
nechat se unést z týhle cesty
zase o kus dál
cestou jednostopou.
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, hanele m., sophia92, Gemyni, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna stopa je nej

13.06.2009 14:30:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí