Cesta ( spirálou)

Cesta ( spirálou)

Anotace: ?

Sbírka: TXTY

Spirálou vzhůru, k přechodům světů,
Mezi tmou – světlem, po hraně plotů.
Abstraktní brána, sklepení, propast,
Reálné fikce, zrcadel odraz.

Odnikud nikam, labyrint pokušení,
V studnici kámen, skoby a voda - není.

Kráterem vzhůru, do dalších světů,
Minerál snění, tisíce hrotů.
Pohoří malé, v jeskyních města,
Kultury krysí, slova a gesta.

Odnikud nikam, labyrint pokušení,
V studnici kámen, skoby a voda - není.

Odnikud nikam, spirálou vzhůru,
Armádou přísah, v andělském kůru.
Obláček slibů, sám cestu mění,
Tisíce hrotů, minerál snění.

Spirálou vzhůru, labyrint pokušení,
V studnici prázdno, kultura zrcadlení.
Autor Zbunik, 13.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé je cestování tvými řádky :o)

13.06.2009 20:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí