Můj svět

Můj svět

Anotace: můj pesimistický pohled na svět

Nechte můj černo bílý svět takový jaký je ...!!!
Vaše pestro barevné barvičky se mi do něj nehodí...!!!
Všechno kazí...rozzáří můj svět a během vteřiny ho opět zhasnou...!!!
Radši budu mít černo bílý svět než blikající katastrofu...!!!
Autor Janulenka, 13.06.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi jsi měla moc špatný den když jsi to psala...

29.06.2009 19:44:00 | aluša

a proč né,a barevný?

14.06.2009 18:05:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí