Dopis

Dopis

Můj milý příteli,
lásko má naivní,
chodíš si po světě,
už stratil jsi iluzi.
Kam vrazit pohled,
kudy projít osudem,
nevěřils v Boha,
nevěříš ani teď.
Slunce už zapadlo,
nastal tvůj čas,
brodit se nocí,
slyšet svůj hlas.
Usměj se malinko,
mizero jeden,
nikdo už netouží,
tak otrav se jedem.
Chtěl by ses prát,
tak ukaž mi pěsti,
pohled siláka,
chudáka věstí.
Byl jsi jak člověk,
nebyl jsi stín,
teď jsi už prohrál.
A v ruce?
Jen cigarety dým.
Postel už pamatuje,
koho jsi miloval,
teď hledá tu lásku,
snad jsi jí skartoval.
Byl jsi kouzlo,
srdce co zazvoní,
a klidně bodni,
mě už to nebolí.
Ta šílená holka,
do mysli vkrádá
píše ti dopis,
že už nemá Tě ráda.
Autor ta co bývala Andělem, 13.06.2009
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: Blázen? =), Le ver luisant, Lady Carmila, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se zatnutýma zubama...naskakuje mi husí kůže, máš tam silný verše, ať toz ní jako sebevětší klišé...

a k tvýmu komentu k mojí Jí... já nevim, jestli tisíckrát, myslim že spíš ne...

14.06.2009 13:06:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí