Lásko,budu plakat v dešti

Lásko,budu plakat v dešti

Anotace: jen taková mlhava myšlenka..

Odcháziš,
už Tě nikdy neuvidím.
Mé srdce mě ničí.

Ale ja,mám svou hrdost,
A už vím jak skrýt,
všechno mé trápení a bolest.
Lásko,budu plakat v dešti.

A když si počkám na bouřlivé nebe,
nerozeznáš déšť od slz z mých očí.

Nikdy víc se nedovíš,
že Tě pořád ještě miluji,
přestože mi zůstal jen zármutek.
Lásko,budu plakat v dešti.

A dnes,proudy deště padají z nebe,
nikdy s sebou nevezmou mé neštěstí.

Ale od té doby,
co nejsme spolu,
modlím se za špatné počasí.
Abych mohla skrýt ty slzy.

Chci,
abys je nikdy neviděl.

Jednou, až přestanu plakat.
Budu se usmívat a procházet se ve slunci.
Možná jsem blázen,
no a co?!
Autor 11prdelka, 13.06.2009
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Le ver luisant, René Vulkán, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, Elisha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To nejsilnější je podle mě - modlím se za špatné počasí, abych mohla skrýt slzy. Ale i jako celek je to síla.

14.06.2009 22:34:00 | René Vulkán

ST! za ten pláč v dešti... a přeji brzy sluníčkové dny...

13.06.2009 21:48:00 | nejsembásník

Je to zdařilé a nápadité,plakat v dešti je nádherný námět a velký důkaz toho,že ztráta důstojnosti a sebevědomí je pro Tebe důležité,rozumím tomu.

13.06.2009 21:08:00 | Elisha

Nejsi blázen, ale přej si sluníčko, ať slzy osuší a zahřeje tě na duši...

13.06.2009 20:33:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí